Termeni si conditii

Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de OPTICAL NETWORK S.R.L. (numita in continuare Optical Network S.R.L), cu sediul in Bucuresti, Calea Rahovei 266-268, Corp 3, camer 20, parter, sector 5, înregistrată la Registrul Comertului cu J40/17529/2004, C.U.I. 16894187; cont bancar RO34 BTRL 0640 1202 3358 96XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Marriott, , capitalul social subscris si varsat in valoare de 3.483.090,10 lei, reprezentant legal prin Raluca Cimpianu, in calitate de reprezentant permanent desemnat de Administratorul persoana juridica Sorex Ad Consult SRL. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezinta SITE-ul apartinand OPTICAL NETWORK S.R.L., care se afla la adresa www.conga.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de OPTICAL NETWORK S.R.L. in reteaua sa de magazine si prin intermediul site-ului conga.ro;
"PROFESIONIST, conform art. 2 alin. 1 pct. 2 din OUG 34/2014 – OPTICAL NETWORK SRL
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii OPTICAL NETWORK S.R.L.

Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a OPTICAL NETWORK S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, puteti copia materialele specifice oferite pentru download sau copier, insa nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la suport@conga.ro

Prin accesarea SITE-ului www.conga.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila. Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.