Regulament promotii

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare. Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.
  1. Cupoane reduceri: Se poate utiliza un singur cod de reducere pe comanda. Nu se pot cumula mai multe cupoane de reducere in aceeasi comanda.
  2. Promotie POLAROID

La achizitia unei perechi de ochelari de soare POLAROID se ofera un CADOU la alegere din lista de mai jos. Promotia este valabila in perioada 27.06 - 31.08.2016 in limita stocului disponibil.

Cadouri disponibile:

-          Bratara Polaroid de masurare a intensitatii UV

-          Evantai Polaroid

-          Frisbee

      3. Promotie DAILIES

La achizitia a 2 cutii de lentile de contact Dailies se ofera CADOU o lotiune de protectie solara Gerovital. Pentru a beneficia de campanie trebuie sa achizitionat 2 cutii de acelasi fell din gamele Dailies, Dailies Total 1, Dailies Aqua Comfort Plus. Promotia este valabila in perioada 20.06 - 31.08.2016 in limita stocului disponibil.