Siguranta in tranzactii

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Conga.ro foloseste serviciile oferite de RomCard care are o experienta de peste 10 ani in domeniul cardurilor bancare si a carui sistem este realizat in conformitate cu standardele internationale. Site-ul Conga.ro este configurat corespunzator cu standardele sistemului 3D Secure, ce ofera o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet.

Termen de livrare scurt

Stocul de produse este mereu actualizat, avand in permanenta un necesar minim de produse pentru a indeplini nevoile clientilor si a asigura un termen de livrare cat mai scurt. In lista de produse a fiecarei categorii sau in pagina fiecarui produs sunt afisate informatii privind stocurile disponibile. Informatiile se refera strict la stocul din depozitul propriu si sunt actualizate in timp real. 

Preturi accesibile

Magazinul online conga.ro iti aduce cele mai avantajoase preturi la lentile de contact de pe piata din Romania. Parte a brand-ului de renume din optica romaneasca, Optical Network, Conga.ro garanteaza cel mai bun raport calitate pret al produselor pe care le comercializeaza. Acest fapt este influentat de posibilitatea de a negocia cu furnizorii de lentile de contact preturi mai mici decat concurenta, ceea ce se traduce printr-un cost mai redus al produselor.
Promotiile active pe site sunt create pentru a oferi clientilor produse la preturi foarte atractive pentru ca acestia sa fie mereu multumiti de serviciile oferite de conga.ro.
 
Transport gratuit

Pentru ca apreciem faptul ca ai ales sa iti achizitionezi lentilele de contact si solutiile de intretinere de pe conga.ro, fiecare comanda de peste 200 lei va beneficia de transport gratuit.