Pachete Avantaj
Cumpara si economiseste!
vezi pachetele avantaj

Ultimele promotii

Lentile trimestriale

Optima FW (4 lentile)- Lentile de contact trimestriale
Pret: 126.99 Lei
Discount: 30.01Lei
Proclear Sphere (1 lentila) - Lentila de contact anuala
Pret: 144.99 Lei
Discount: 50.01Lei
Proclear Sphere XR (1 lentila)- Lentila de contact anuala
Pret: 259.99 Lei
Discount: 60.01Lei
Zero 6 (1 lentila) - Lentile de contact anuale
Pret: 145.99 Lei
Discount: 34.01LeiLentile trimestriale
Descriere Lentile trimestriale

Lentilele de contact conventionale sunt lentile de contact cu regim de inlocuire de 3 luni sau chiar mai mult, ce au un domeniu de puteri dioptrice extins. Acestea sunt lentile de contact cu regim de purtare continua, ce se pot utiliza pana la expirarea termenului de inlocuire recomandat de specialist. Optarea pentru lentile de contact trimestriale se realizeaza doar in urma consultului oftalmologic, specialistul oftalmolog determinand regimul de purtare si frecventa de inlocuire optime pentu tine. Utilizarea lentilelor de contact conventionale / trimestriale peste perioda optima stabilita de producator nu este recomandata putand aparea stari de disconfort cauzate de compromiterea cantitatii de oxigent transmisa catre ochi sau chiar infectii oculare. De aceea, conga.ro recomanda tuturor purtatorilor de lentile de contact sa respecte sfaturile specialistului oftalmolog si indicatiile producatorului cu privire la regimul de purtare si inlocuire a lentilelor. De asemenea, este necesara respectarea instructiunilor pentru curatarea si intretinerea lentilelor de contact, informatii despre aceste etape regasind in sectiunea Ghidul purtatorului. In cazul aparitiei unei senzatiei de disconfort care persista sau apar probleme precum inrosirea ochilor, iritatii sau probleme de vedere, consultati medicul oftalmolog.


Conga.ro

Magazinul online de lentile de contact Conga.ro iti garanteaza un proces de cumparare rapid si simplu, preturi mici si produse originale. Stocul nostru de lentile de contact este mereu actualizat, cuprinzand produse de la marci de renume, precum Avizor, Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson. Gama de lentile de contact disponibila pe site, este completata de solutii de intretinere si curatare, picaturi oftalmologice, accesorii pentru lentilele de contact la preturi avantajoase. Fiecare comanda finalizata pe conga.ro contribuie la programul de loialitate care va aduce reduceri atractive si preturi speciale. Daca doriti informatii suplimentare despre produse, intampinati dificultati la plasarea comenzilor sau vreti sa verificati stadiul comenzii, puteti sa contactati serviciul nostru de relatii cu clienti care va va indruma cu mare placere.

De ce noi?

Conga.ro este cea mai buna alternativa pentru achizitionarea lentilelor de contact. Aici vei gasi in permanenta cea mai larga gama de lentile de contact, a caror calitate si originalitate este garantata de OPTIblu. Selectia produselor se realizeaza in functie de nevoile dumneavoastra, punand pret pe sanatatea oculara.
Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra!


Viziteaza magazinul Conga.ro pe ShopMania