Pachete Avantaj
Cumpara si economiseste!
vezi pachetele avantaj

Ultimele promotii

Lentile multifocale

Pure Vision  Multifocal (6 lentile)- Lentile de contact lunare
Pret: 213.99 Lei
Discount: 116.01LeiLentile multifocale
Descriere Lentile multifocale

Lentilele de contact multifocale sunt destinate corectarii prezbiopiei, ce reprezinta diminuarea puterii de acomodare a ochiului, mai ales la distingerea obiectelor de aproape. Prezbiopia se instaleaza pe masura apropierii de varsta medie, fiind determinata de faptul ca retina devine tot mai putin sensibila la lumina, cristalinul se subtiaza si isi pierde din elasticitate. Lentilele de contact multifocale ofera o vedere optima atat la aproape, cat si la distanta, inlocuind in mod eficient clasicii ochelari. Suprafata lentilelor de contact multifocale prezinta zone specifice pentru distanta si pentru apropiere, permitand o vedere clara in conditii variabile de iluminare. Intretinerea lentilelor de contact multifocale este identica cu cea a lentilelor saptamanale sau lunare: lentilele trebuie curatate atat inainte de aplicare, cat si dupa indepartarea acestora, iar depozitarea lor se face in recipiente speciale. Pentru a beneficia la maxim de lentilele de contact multifocale este esential sa respecti indicatiile aferente duratei si modului de purtare. Respectarea indicatiilor producatorului si a sfaturilor medicului oftalmolog iti asigura sanatatea oculara.


Conga.ro

Magazinul online de lentile de contact Conga.ro iti garanteaza un proces de cumparare rapid si simplu, preturi mici si produse originale. Stocul nostru de lentile de contact este mereu actualizat, cuprinzand produse de la marci de renume, precum Avizor, Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson. Gama de lentile de contact disponibila pe site, este completata de solutii de intretinere si curatare, picaturi oftalmologice, accesorii pentru lentilele de contact la preturi avantajoase. Fiecare comanda finalizata pe conga.ro contribuie la programul de loialitate care va aduce reduceri atractive si preturi speciale. Daca doriti informatii suplimentare despre produse, intampinati dificultati la plasarea comenzilor sau vreti sa verificati stadiul comenzii, puteti sa contactati serviciul nostru de relatii cu clienti care va va indruma cu mare placere.

De ce noi?

Conga.ro este cea mai buna alternativa pentru achizitionarea lentilelor de contact. Aici vei gasi in permanenta cea mai larga gama de lentile de contact, a caror calitate si originalitate este garantata de OPTIblu. Selectia produselor se realizeaza in functie de nevoile dumneavoastra, punand pret pe sanatatea oculara.
Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra!


Viziteaza magazinul Conga.ro pe ShopMania