Pachete Avantaj
Cumpara si economiseste!
vezi pachetele avantaj

Ultimele promotii

Lentile lunare

Biofinity XR (3 lentile)- Lentile de contact lunare
Pret: 89.99 Lei
Discount: 70.01Lei
Biofinity XR (6 lentile)
Pret: 139.00 Lei
Discount: 146Lei
Biomedics 55 Evolution (6 lentile)- Lentile de contact lunare
Pret: 79.99 Lei
Discount: 30.01Lei
Biomedics 55 Evolution (3 lentile)- Lentile de contact lunare
Pret: 49.99 Lei
Discount: 10.01Lei
Frequency 55 Asferic ( 6 lentile)- Lentile de contact lunare
Pret: 79.99 Lei
Discount: 30.01Lei
Frequency 55 Asferic ( 3 lentile)- Lentile de contact lunare
Pret: 49.99 Lei
Discount: 10.01Lei
Proclear Toric (3 lentile) - lentile de contact lunare
Pret: 93.99 Lei
Discount: 36.01Lei
Proclear Toric (6 lentile) - lentile de contact lunare
Pret: 189.99 Lei
Discount: 70.01Lei
Frequency XCEL Toric (3 lentile) - Lentile de contact lunare
Pret: 73.99 Lei
Discount: 11.01Lei
Proclear Multifocal (3 lentile) - Lentile de contact lunare
Pret: 151.99 Lei
Discount: -6.99Lei
Air Optix Aqua (3 lentile) - Lentile de contact lunare
Pret: 69.99 Lei
Discount: 41.01Lei
Air Optix Aqua (6 lentile) - Lentile de contact lunare
Pret: 106.90 Lei
Discount: 78.1Lei
Air Optix Night&Day Aqua (6 lentile) - Lentile de contact lunare
Pret: 196.99 Lei
Discount: 135.01Lei
Air Optix Astigmatism (3 lentile) - Lentile de contact lunare
Pret: 109.90 Lei
Discount: 43.1Lei
Air Optix Astigmatism (6 lentile) - Lentile de contact lunare
Pret: 196.99 Lei
Discount: 87.01LeiLentile lunare
Descriere Lentile lunare

Lentilele de contact lunare sunt destinate a fi folosite o perioda mai indelungata, in functie de indicatiile fiecarui producator, si necesita un ritual de intretinere si igienizare mult mai riguroas, spre deosebire de lentilele de 1 zi. Lentilele lunare se utilizeaza o luna de la desigilarea blisterului, indiferent ca au fost purtate in fiecare zi sau doar ocazional. Acestea pot purtate doar ziua (10–12 ore). Lentilele de contact lunare necesita o ingrijire adecvata pentru a-si pastra proprietatile si calitatile pe toata perioada de purtare. Dupa fiecare purtare lentilele trebuie curatate cu ajutorul unei solutii pentru intretinere si dezinfectare, apoi depozitate in recipiente special concepute pentru lentilele de contact in care se va pune de asemenea solutie de intretinere. Lentilele de contact lunare sunt ideale pentru persoanele cu deficiente de vedere care doresc sa inlocuiasca clasicii ochelari. Astfel, lentilele de contact sunt o alternativa excelenta pentru persoane active care practica diferite activitatii sportive. Utilizarea lentilelor de contact peste perioda optima stabilita de producator, fie ca este vorba de prea multe ore intr-o zi, purtarea peste noapte atunci cand nu este indicat, sau extinderea intervalului de purtare, nu este recomandata putand aparea stari de disconfort cauzate de compromiterea cantitatii de oxigent transmisa catre ochi sau chiar infectii oculare.


Conga.ro

Magazinul online de lentile de contact Conga.ro iti garanteaza un proces de cumparare rapid si simplu, preturi mici si produse originale. Stocul nostru de lentile de contact este mereu actualizat, cuprinzand produse de la marci de renume, precum Avizor, Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson. Gama de lentile de contact disponibila pe site, este completata de solutii de intretinere si curatare, picaturi oftalmologice, accesorii pentru lentilele de contact la preturi avantajoase. Fiecare comanda finalizata pe conga.ro contribuie la programul de loialitate care va aduce reduceri atractive si preturi speciale. Daca doriti informatii suplimentare despre produse, intampinati dificultati la plasarea comenzilor sau vreti sa verificati stadiul comenzii, puteti sa contactati serviciul nostru de relatii cu clienti care va va indruma cu mare placere.

De ce noi?

Conga.ro este cea mai buna alternativa pentru achizitionarea lentilelor de contact. Aici vei gasi in permanenta cea mai larga gama de lentile de contact, a caror calitate si originalitate este garantata de OPTIblu. Selectia produselor se realizeaza in functie de nevoile dumneavoastra, punand pret pe sanatatea oculara.
Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra!


Viziteaza magazinul Conga.ro pe ShopMania