Pachete Avantaj
Cumpara si economiseste!
vezi pachetele avantaj

Ultimele promotii

Lentile colorate

SofLens Natural Colors fara dioptrie (2 lentile)- Lentile de contact colorate - Lentile de contact lunare

SofLens Natural Colors fara dioptrie (2 lentile)- Lentile de contact colorate - Lentile de contact lunare

Pachet lentile de contact cosmetice SofLens Natural Colors
Livrare rapida
Pret: 108.99 Lei
Discount: -0.98999999999999Lei
Freshlook Colorblends (2 lentile) fara dioptrie- Lentile de contact lunare
Pret: 75.90 Lei
Discount: -0.90000000000001Lei
Freshlook Colors (2 lentile) - fara dioptrie - Lentile de contact lunare
Pret: 75.90 Lei
Discount: -0.90000000000001Lei
Freshlook Colors (2 lentile) cu dioptrie - Lentile de contact colorate - Lentile de contact lunare

Freshlook Colors (2 lentile) cu dioptrie - Lentile de contact colorate - Lentile de contact lunare

Pachet lentile de contact cosmetice FreshLook Colors
Livrare rapida
Pret: 83.99 Lei
Discount: 42.01LeiLentile colorate
Descriere Lentile colorate

Lentilele de contact cosmetice sau lentilele de contact colorate iti ofera posibilitatea de a adopta un look nou prin accentuarea sau schimbarea culorii irisului. Lentilele de contact albastre si lentilele de contact verzi sunt cele mai populare. Aceste lentile se impart in doua categorii: lentile cosmetice fara dioptrii si lentile cosmetice cu dioptrii, astfel existand posibilitatea ca si cei care au nevoie de corectie vizuala sa se poata bucura de lentilele colorate. Lentilele colorate au nevoie de acelasi regim de ingrijire ca si lentilele de contact medicale. Astfel este esentiala respectarea regulilor de curatare si dezinfectare. Regimul de inlocuire a lentilelor colorate difera atat in functie de modul de purtare al acestora, putand fi extins pana la cateva luni in cazul unei purtari ocazionale, cat si in functie de recomandarile producatorului. Utilizarea lentilelor de contact colorate trebuie sa respecte perioada optima de purtare stabilita de producator, pentru a preveni aparitia unor stari de disconfort, cauzate de compromiterea cantitatii de oxigen transmisa catre ochi, sau aparitia unor infectii oculare. In cazul aparitiei unei senzatiei de disconfort care persista sau apar probleme precum inrosirea ochilor, iritatii sau probleme de vedere, consultati medicul oftalmolog. Lentilele colorate sunt realizate din hidrogel sau silicon hidrogel, astfel ca lentilele sunt moi, au un continut mare de apa si au proprietati superioare de transmisibilitate a oxigenului pentru ochi, asigurand o utilizarea confortabila.


Conga.ro

Magazinul online de lentile de contact Conga.ro iti garanteaza un proces de cumparare rapid si simplu, preturi mici si produse originale. Stocul nostru de lentile de contact este mereu actualizat, cuprinzand produse de la marci de renume, precum Avizor, Bausch&Lomb, Ciba Vison, Cooper Vison sau Johnson&Johnson. Gama de lentile de contact disponibila pe site, este completata de solutii de intretinere si curatare, picaturi oftalmologice, accesorii pentru lentilele de contact la preturi avantajoase. Fiecare comanda finalizata pe conga.ro contribuie la programul de loialitate care va aduce reduceri atractive si preturi speciale. Daca doriti informatii suplimentare despre produse, intampinati dificultati la plasarea comenzilor sau vreti sa verificati stadiul comenzii, puteti sa contactati serviciul nostru de relatii cu clienti care va va indruma cu mare placere.

De ce noi?

Conga.ro este cea mai buna alternativa pentru achizitionarea lentilelor de contact. Aici vei gasi in permanenta cea mai larga gama de lentile de contact, a caror calitate si originalitate este garantata de OPTIblu. Selectia produselor se realizeaza in functie de nevoile dumneavoastra, punand pret pe sanatatea oculara.
Va invitam sa va familiarizati cu oferta noastra!


Viziteaza magazinul Conga.ro pe ShopMania