Pachete Avantaj
Cumpara si economiseste!
vezi pachetele avantaj

Ultimele promotii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de OPTICAL NETWORK S.R.L. (numita in continuare Optical Network S.R.L), cu sediul in Bucuresti, Calea Rahovei 266-268, Corp 3, camer 20, parter, sector 5, înregistrată la Registrul Comertului cu J40/17529/2004, C.U.I. 16894187; cont bancar RO34 BTRL 0640 1202 3358 96XX deschis la Banca Transilvania – Sucursala Marriott, , capitalul social subscris si varsat in valoare de 3.483.090,10 lei, reprezentant legal prin Chita Dan, in calitate de reprezentant permanent desemnat de Administratorul persoana juridica Sorex Ad Consult SRL.
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
•    SITE: reprezinta SITE-ul apartinand OPTICAL NETWORK S.R.L., care se afla la adresa www.conga.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de OPTICAL NETWORK S.R.L. in reteaua sa de magazine si prin intermediul site-ului conga.ro;
•    UTILIZATOR/CLIENT/CONSUMATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
•   PROFESIONIST, conform art. 2 alin. 1 pct. 2 din OUG 34/2014 – OPTICAL NETWORK SRL
• UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii OPTICAL NETWORK S.R.L.
Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a OPTICAL NETWORK S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, puteti  copia materialele specifice oferite pentru download sau copier, insa nu le puteti folosi pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la suport@conga.ro
•    Prin accesarea SITE-ului www.conga.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia aplicabila. Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.
Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Utilizatori


Noi solicitam fiecarui utilizator inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste site-ul. Nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de utilizatori inregistrati sunt actuale si corecte. Este reponsabilitatea dumneavoastra sa inregistrati si sa mentineti un Profil Personal corect astfel incat sa primiti informatii precise prin intermediul site-ului www.conga.ro
Securitatea utilizarii site-ului www.conga.ro
In timpul procesului de inregistrare, utilizatorul isi va stabili singur parola. Fiecare utilizator este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestei parole si este in intregime responsabil pentru toate activitatile prin utilizarea acesteia. Parola si profilul utilizatorului se pot modifica in orice moment.
Va rugam sa anuntati imediat www.conga.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastra sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. www.conga.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni. Este responsabilitatea dumneanoastra sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului de pe www.conga.ro a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre ei a Serviciului se supune acestor termeni si conditii. Sunteti de acord ca sunteti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a Serviciului sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

Preturile produselor

Toate preturile din acest SITE Internet care sunt exprimate in LEI si includ TVA.

Plasarea si confirmarea comenzilor


Conga.ro recomanda tuturor purtatorilor de lentile de contact sa faca comanda in baza unei prescriptii de la un medic oftalmolog sau un optician. Perioada de la ultima prescriere si adapatare a lentilelor de contact, daca nu exista o alta recomandare din partea oftalmologului sau opticianului in acest sens, nu trebuie sa fie mai mare de 6 luni.  Trebuie, de asemnea, sa urmati cu stricteti recomandarile date de producator/optician/ oftalmolog cu privire la regimul de purtare si de inlocuire a lentilelor.
Daca apare o senzatie de disconfort care persista sau apar probleme precum inrosirea ochilor, iritatii sau vedere incetosata, indepartati imediat lentilele si consultati medicul oftalmolog sau opticianul. Lentilele de contact deteriorate trebuie inlocuite imediat cu unele noi.

In caz ca nu respectati aceste recomandari, va expuneti ochii si vederea unor probleme permanente, ireversibile.
Prin plasarea comenzii, confimati ca ati luat la cunostinta si ati citit aceste informatii.

Toate comenzile plasate online pe www.conga.ro vor fi confirmate telefonic, la numarul de telefon indicat in comanda.
In cazul in care clientul nu raspunde la telefon sau e-mail in decurs de 2 zile lucratoare (4 apeluri telefonice) pentru confirmarea comenzii, aceasta se anuleaza.

Produse achitate cu vouchere Dove: Daca valoarea produsului este mai mare decat valoarea voucherului, se va plati diferenta. Daca valoarea produsului este mai mica decat valoarea voucherului, nu se va acorda rest.


Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid si este contra cost. Livrarea poate fi si gratuita in anumite conditii . Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, in maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, la adresa specificata de dumneavostra, exceptie fac comenzile care necesita o comanda speciala catre furnizorul de lentile de contact, termenul de livrare fiind comunicat in momentul confirmarii comenzii. Livrarea se face intre orele 9.00-18.00 , daca in acest interval nu sunteti acasa, va rugam sa specificati o alta adresa (adresa de la locul de munca) pentru a nu se produce intarzieri la livrare sau chiar nelivrarea produselor comandate.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de OPTICAL NETWORK SRL. Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata.

Modalitatea de plata

Numerar la livrarea coletului. Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheama plata RAMBURS.
Prin ordin de plata (in contul RO34BTRL06401202335896XX).
Direct cu cardul online.
Pentru comenzile de lentile de contact ce necesita o comanda personalizata catre furnizorul de lentile de contact, pe baza parametrilor inscrisi pe prescriptia medicala a utilizatorului, este necesara achitarea unui avans care sa reprezinte 50% din valoarea totala a comenzii, diferenta de plata fiind achitata in momentul livrarii produselor.

Promotii si concursuri

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare.
Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

Returul produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
• Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Optical Network.
• Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Optical Network.
• Renuntarea la cumparare
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau,in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, conform OUG34/2014.
Pentru analizarea solicitarii de retur/inlocuire, clientul va completa formularul de retur si il va expedia catre adresa de e-mail suport@conga.ro, urmand a primi un raspuns din partea Optical Network  in maxim 3 zile lucratoare.
In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, clientul va primi diferenta, conform modalitatilor de returnare mentionate in OUG34/2014. Optical Network va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial, daca acesta indeplineste conditiile de returnare conform OUG34/2014. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile, conform OUG34/2014. Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor, nu se poate efectua in urmatoarele cazuri:
•    In cazul in care produsele au un sigiliu, iar acesta a fost desfacut. Desigilarea acestuia duce automat la pierderea garantiei, conform conditiilor mentionate de producator in certificatul de garantie, cat si la imposibilitatea de a fi returnat conform OUG34/2014..
•    Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel in momentul receptiei :
o    ambalajul original al produsului
o    accesoriile complete
o    consumabile originale sigilate
o    documentele aferente achizitiei (instructiuni de utilizare, certificat de garantie, documente fiscale)
•    In cazul produselor confectionate dupa specificatiile clientului sau personalizate in mod clar;
•    In cazul produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienta si care au fost desigilate de consumator;
•    In cazul produselor care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
Profesionistul isi rezerva dreptul ca, in momentul receptionarii produsului de la client, daca se constata ca produsul nu mai prezinta aceleasi caracterisitici ca in momentul achizitionarii: estetic, functional sau consumabile sigilate, conform OUG34/2014, sa faca dovada diminuării valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor sau sa solicite expertiza si deviz de cost unitatii autorizate de furnizor pentru a readuce produsul la starea initiala.
Aceste dispozitii se aplica conform OUG34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Nota: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).
Nu se pot returna produsele comandate online care sunt ridicate direct din magazine, intrucat acest tip de achizitie, prin natura sa (legatura directa dintre vanzator si cumparator in momentul achizitiei) nu intra sub incidenta oug34/2014, unde contract la distanta = orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata partial, Conga.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate. Consumatorului i se va restitui doar suma achitata de acesta pentru produse.


In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Este necesar sa ne trimiteti produsele printr-o firma de curierat rapid, respectand urmatoarele indicatii:
•    ambalati produsele pe care doriti sa ni le trimiteti ( puteti sa folositi ambalajul trimis de noi ) si mentionati pe exteriorul coletului ID-ul returului (il veti primi in momentul in care veti anunta operatorul ca doriti sa returnati un produs) sau numarul facturii din care provin
•    coletele se trimit catre OPTICAL NETWORK SRL la adresa strada Horia Macelariu nr. 61-81, cod postal 013934, sector 1, Bucuresti.


Viziteaza magazinul Conga.ro pe ShopMania