Pachete Avantaj
Cumpara si economiseste!
vezi pachetele avantaj

Ultimele promotii

Cum se ingrijesc lentilele

    Spalarea mainilor este primul pas ce nu trebuie niciodata omis atunci cand manevram lentilele de contact, indiferent daca ne referim la aplicarea, scoaterea sau curatarea acestora, pentru a impiedica patrunderea impuritatilor sau a microorganismelor pe suprafata lentilelor.
    Lentilele de contact purtate trebuie curatate si dezinfectate inainte de fiecare purtare pentru a nu aparea riscul de depunere a substantelor prezente in mod natural in componenta filmului lacrimal pe suprafata acestora. Curatarea si clatirea corecta, imediat dupa scoaterea lentilelor, elimina peste 90% din bacteriile ce se pot depune pe suprafata acestora.
    Curatarea se efectuaza prin pozitionarea lentilei in palma curata si uscata, aplicarea unei cantitati optime de solutie de curatare si masarea pe ambele parti timp de 20 de secunde. Dupa acest procedeu lentilele vor fi plasate in recipientul de pastrare, in care a fost pusa in prealabil soluitie de intretinere proaspata.
    Nu trebuie neglijata nici igiena recipientului de pastrare, care dupa aplicarea lentilelor va fi golit, clatit cu solutie de curatare si lasat sa se usuce in mod natural.

Nu uita:
  •     Dezinfectarea lentilelor in fiecare zi trebuie sa devina un obicei, astfel iti protejezi ochii de infectiile ce pot fi cauzate de diverse microorganisme care ajung pe suprafata lentilei.
  •     Inainte de aplicare si dupa fiecare utilizare lentilele de contact trebuie clatite cu solutie pe ambele parti.
  •     Solutia din recipientul de pastrare va fi inlocuita zilnic, iar acesta va fi clatit cu solutie proaspata, niciodata cu apa de la robinet.
  •     Atunci cand depozitati lentilele, umpleti suportul de pastrare cu solutie speciala si asigurati-va ca fiecare lentila este acoperita in totalitate de solutie.
Viziteaza magazinul Conga.ro pe ShopMania